Filter
Stäng ×
×
Stäng ×
Solna Dental Arenatandläkarna

Sol­na dental Are­na­tand­lä­kar­na

Evenemangsgatan 16, Solna

Veckans
Sista
minuten
Tider
Sista minuten tider idag 28 Oktober
Akuttid ?
Klockan 8:00 idag
Stockholm
Boka nu
500kr
99kr
Undersökning ?
Klockan 8:35 idag
Boka nu
810kr
395kr
Undersökning ?
Klockan 8:55 idag
Boka nu
810kr
395kr
Tandblekning ?
Klockan 9:00 idag
Stockholm
Boka nu
3500kr
1750kr
Grundundersökning ?
Klockan 9:00 idag
Stockholm
Boka nu
1320kr
410kr
Grundundersökning inkl. rengörning ?
Klockan 9:00 idag
Stockholm
Boka nu
1750kr
810kr
Undersökning ?
Klockan 9:05 idag
Boka nu
810kr
395kr
Undersökning ?
Klockan 9:10 idag
Boka nu
810kr
395kr
Tandblekning ?
Klockan 10:00 idag
Boka nu
2500kr
995kr
Tandstensborttagning ?
Klockan 10:00 idag
Boka nu
920kr
390kr
Laddar...

Vi listar tandläkare i hela Stockholm

Vi samlar alla tandläkare i Stockholm

I Stockholm finns totalt 545 tandläkarmottagningar, både privata mottagningar men också det statligt ägda Folktandvården. Flest mottagningar hittar du i stadsdelarna Östermalm , Vasastan och Södermalm.

Du som patient, vuxen som barn, har rätt att själv välja vart ni ska vända er för tandvård i Stockholm. Antingen om ni vill vända er till en privat mottagning eller till Folktandvården.

Folktandvården har hand om ungefär 80 procent av alla barn i Stockholmsområdet, då barn automatiskt skrivs in i Folktandvården. Men många vet inte att de kan skriva in sitt barn på en privat mottagning och ändå få gratis tandvård.

I Stockholm har tandhälsan hos barn och ungdomar ständigt förbättrats. Enligt den årliga tandhälsorapporten från Stockholms läns landsting så har andelen 13-åringar med hål i tänderna minskat med 1,5 procent bara det senaste året. Rapporten visar också att det finns vissa skillnader mellan könen men de är marginella. Något fler pojkar i Stockholm vid 3 års ålder och 7 års ålder har kariesskadade tänder. Medan något fler flickor i Stockholm vid 13 års ålder har kariesskadade tänder.

Enligt tandvårdsrapporten så når Stockholms län dessutom alla mål som WHO satt upp, förutom målet för 6-åringar. En förklaring till detta är att Stockholm redovisar uppgifter hos barn som är sju år och inte sex år vilket kan ge ett sämre resultat.

Alla barn och ungdomar har gratis tandvård. I Stockholm går gränsen för gratis tandvård till och med det år du fyller 19 år, oavsett om du vänder dig till en privat mottagning eller till Folktandvården.

Efter denna ålder får du börja betala för din tandvård. Men du som vuxen har fortfarande rätt till bidrag för tandvård. Exempelvis får alla vuxna 150 kronor eller 300 kronor per år beroende på din ålder. Dessa får du använda som betalning hos din tandläkare. Du kan också spara ditt bidrag i upp till två år. På så sätt kan du i princip få en gratis undersökning vartannat år. Bidragssystemet är mycket lätt och din tandläkare har koll på hur mycket pengar du har och drar bort detta på din betalning. Du behöver inte tänka på detta alls.

Dessutom finns det speciella högkostnadsskydd vid mycket dyra tandvårdsbehandlingar och särskilt tandvårdsbidrag om du har en sjukdom som påverkar din munhälsa.

Om du har behov av akut tandvård i Stockholm på kvällar och helger så finns det flera mottagningar och sjukhus som erbjuder detta. Oftast innebär det dock ett prispåslag på kvällar och helger på ungefär 50 procent av grundkostnaden. De flesta mottagningar tar emot dig även om du inte varit kund hos dem innan.

För dig som letar efter en billig tandläkare i Stockholm kan du jämföra de olika prislistorna på vår sajt. Det finns även många tandläkare i Stockholm som erbjuder studentrabatt för dig som är student. Speciellt i studenttäta stadsdelen Östermalm.

Om du anser att din tandläkare är den bästa tandläkaren i Stockholm så får du mer än gärna rekommendera denna på sajten genom att skriva ett omdöme. På så sätt hjälper du både din tandläkare men även andra personer som letar efter en bra tandläkare i Stockholm.

sverigekarta